Персональні дані

Обробка Персональних Даних

1. Мережа Escape Quest поважає ваше право на недоторканність приватного життя та конфіденційність ваших персональних даних, отриманих в результаті користування Сайтом escapequest.com.ua, (далі Сайт) та вживає всіх заходів, необхідних для збереження конфіденційності та безпеки. Мережа Escape Quest зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.

2. З усіх питань, пов'язаних з обробкою, місцем зберігання та використання ваших персональних даних, звертайтесь на e-mail: hello@escapequest.com.ua.

3. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних». В ході обробки персональних даних будуть здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, використання, знищення.

4. Якщо ви продовжуєте користуватися Сайтом та здійснюєте замовлення на Сайті, ви: безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови; ви повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Сайту мережі Escape Quest; даєте згоду на збір та обробку всіх наданих вами персональних даних з метою, зазначеною в цій Угоді; даєте згоду на передачу ваших персональних даних третім особам з метою виконання й надання Послуг; надаєте вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії до тих пір, поки ви не звернетесь з вимогою або побажанням про припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або інших підстав відповідно до вимог законодавства.

5. Для цілей цих Умов термін «Cайт» включає в себе також його відповідальні особи: керівників, адміністраторів, співробітників або партнерів, які можуть отримувати доступ до ваших персональних даних в результаті використання Сайту.

6. Які дані ми збираємо та обробляємо про вас. Ми отримуємо та зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті. Така інформація включає: ім'я, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Також, ми зберігаємо коментарі, які Ви залишаєте на Сайті при замовленні.

7. Як ми використовуємо ваші дані. Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання Послуг; для комунікації з вами, а також передачі підтвердження про ваші бронювання; для управління вашим Бронуванням; для надання підтримки в роботі з Сайтом; для підтвердження замовлення; для надання відповідей на ваші запити та коментарі; Мережа Escape Quest прагне забезпечити якомога вищий рівень послуг для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення по електронній пошті про статус ваших Замовлень та / або інформацію з переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті. Якщо ви не хочете отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

8. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт та створюючи Бронювання, ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам тільки з метою належного надання обраних вами Послуг, які б не могли бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи Бронювання на Сайті, ви даєте згоду на передачу персональних даних третім особам. Мережа Escape Quest  може передавати ваші дані таким особам: Адміністраторам та Партнерам. Звертаємо вашу увагу на те, що такі оператори можуть зв'язатися з вами з метою отримання додаткової інформації про вас, допомогти вам з бронюванням Послуг, або відповісти на ваші коментарі. Ми закріплюємо за собою право використовувати Ваші дані для розсилки онлайн-повідомлень, які можуть бути цікавими для вас.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не здійснюємо нагляд за політикою конфіденційності наших партнерів; Веб-сайтам, які містять посилання на Сайт. Якщо ви потрапили на наш Сайт з іншого сайту (наприклад, за посиланням), ми надамо певну інформацію про вас сайтам, які надають посилання на нас. Ми не обмежуємо використання вашої конфіденційної інформації такими сайтами, та рекомендуємо самостійно ознайомитися з політикою захисту персональних даних тих сайтів, з яких ви перейшли на наш Сайт.

9. Внесення змін. Мережа Escape Quest на свій розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Мережа Escape Quest буде публікувати зміни на цьому Сайті. Мережа Escape Quest не зобов'язаний повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни набудуть чинності з дати публікації Умов на Сайті. Ви погоджуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов та / або використання цього Сайту після дати публікації змін означає вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Сайтом.

15. КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ ESCAPE QUEST Повне найменування власника сайту: ТОВ «ЕСКЕЙП КВЕСТ»

Місцезнаходження: 04050 Україна, Київ, вул. Глибочицька, 17, корпус 2.

Телефон: +38 (068) 653-90-83 (з 11.00-19.00) Email: hello@escapequest.com.ua

Редакція Умов оновлена станом на 24 квітня 2018 року. © ESCAPEQUEST.COM.UA Всі права захищені.

 

Розроблено в MLogicSoft